WE BELIEVE IN

fairy tale

Weddings

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

Despre noi

Reina Events este un spatiu ideal pentru
evenimentul tau de vis!

Fie ca este vorba de nunta la care ati visat sau sarbatorirea botezului celui mic, de balul de absolvire pe care il planuiti sau de petrecerea companiei la care lucrati, va stam la dispozitie cu un spatiu generos si cu totul special.

Patru saloane decorate cu stil si atentie la detalii, o minunata gradina cu piscina, o parcare generoasa, bucatarii proprii aflate sub bagheta lui Chef Razvan Alexandru, camere matrimoniale perfecte pentru a asigura odihna și intimitatea unui cuplu proaspat casatorit si a invitatilor dumneavoastra plus o serie de servicii optionale menite sa completeze evenimentul exact cum vi-l doriti.

Chef Razvan Alexandru

“Reina Events Ballroom, a reprezentat pentru mine o provocare, pentru ca am putut sa imbin cunostintele din a la carte cu rigurozitatea bucatariei pentru evenimente. Este un proiect care mi-a intrat la inima din prima clipa, un proiect la care am luat parte de la inceput, o bucatarie conceputa pe sufletul meu... mai simplu, este locul unde ma simt ca si acasa.”

Madalina Ionescu

“Rolul meu la Reina Events este sa pun in scena, pentru clientii nostri, cea mai buna versiune a ideii lor despre evenimentul la care vor lua parte!Va astept, cu drag, la Reina Events Ballroom sa descoperim impreuna tainele unui eveniment impecabil, realizat intr-un décor de poveste.“