Saloane si Organizare evenimente - Reina Events Ballroom
Descopera oferta All Inclusive Sambete Extrasezon 68 €

Despre noi

Reina Events este un spatiu ideal pentru
evenimentul tau de vis!

Fie ca este vorba de nunta la care ati visat sau sarbatorirea botezului celui mic, de balul de absolvire pe care il planuiti sau de petrecerea companiei la care lucrati, va stam la dispozitie cu un spatiu generos si cu totul special.

Patru saloane decorate cu stil si atentie la detalii, o minunata gradina cu piscina, o parcare generoasa, bucatarii proprii aflate sub bagheta lui Chef Razvan Alexandru, camere matrimoniale perfecte pentru a asigura odihna și intimitatea unui cuplu proaspat casatorit si a invitatilor dumneavoastra plus o serie de servicii optionale menite sa completeze evenimentul exact cum vi-l doriti.

madalina-team

Madalina Ionescu

event planner

“Rolul meu la Reina Events este sa pun in scena, pentru clientii nostri, cea mai buna versiune a ideii lor despre evenimentul la care vor lua parte!
Va astept, cu drag, la Reina Events Ballroom sa descoperim impreuna tainele unui eveniment impecabil, realizat intr-un décor de poveste.“

Citeste mai multe despre noi
ioana-comsa-

Ioana Comsa

asistent manager

“Reina Events Ballroom s-a nascut din pasiunea pentru frumos si dorinta de a aduce un plus de valoare evenimentelor speciale.

 

Am reusit sa formam o echipa minunata astfel incat clientii nostri sa nu resimta stresul cauzat de organizarea unui eveniment atat de important in viata lor si sa ramana cu o amintire frumoasa pentru tot restul vietii.”

Citeste mai multe despre noi
team2

Razvan Alexandru

bucatar chef

“Reina Events Ballroom, a reprezentat pentru mine o provocare, pentru ca am putut sa imbin cunostintele din a la carte cu rigurozitatea bucatariei pentru evenimente.

 

Este un proiect care mi-a intrat la inima din prima clipa, un proiect la care am luat parte de la inceput, o bucatarie conceputa pe sufletul meu…mai simplu spus Reina Events Ballroom este locul unde ma simt ca si acasa.”

Citeste mai multe despre noi
citeste review-urile
clientilor nostri
facebook.com