Revelion 2020 - Revelion de Vis

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

Alexandra si Alexandru ne-au adus vara inapoi!

La Reina Events Ballroom vara este încă aici, iar Alexandra și Alexandru au avut grijă să o mențină aproape de sufletele noastre, să ne amintească de acele zile la mare, pline de relaxare în care soarele ne mângâia și ne oferea o stare de bine ori de câte ori îl vedeam pe cer.

Pe lângă iubirea lor, pe Alexandra și Alexandru îi leagă și dragostea pentru mare, idee transpunsă și în decorul acestei nunți. Ce-i drept, cine nu iubește marea, cu soarele reflectându-se în variatele ei nunațe de albastru și plaja cu nisipul fin, auriu ce îți alintă picioarele? Vara este acea perioada anului în care avem parte de povești speciale, ale căror subiecți principali suntem noi, oamenii. Fie că avem parte de cele mai năstrușnice amintiri cu prietenii noștri, că întâlnim oameni noi, de la care acumulăm alte și alte experiențe ori că ajungem să cunoaștem persoana alături de care vom trăi o frumoasă istorisire, cert este că acest anotimp reușește să aibă o influență pozitivă asupra noastră și să ne mențină starea de fericire un mult timp de-aici înainte.

Acum că toamna cea mohorâtă a pășit în viețile noastre, Alexandra și Alexandru au dorit să depășească această stare deprimantă aducând la nunta lor încântarea, exprimată atât prin elemente specifice verii și ale mării, cât și prin atmosfera ce a dăinuit la acest eveniment.

Pentru început, mărturiile mi-au adus zâmbetul pe buze amintindu-mi de vechile povești cu pirați și de bănuții de ciocolată pe care, efectiv îi adoram cu toții în copilărie! Pot spune că această variantă de mărturie este una destul de diferită și de inspirată pentru o astfel de nuntă.

Elementele marine precum scoici, stele de mare, peștișori au fost prezente în toate aranjamentele de pe mese, iar meniurile și place cardurile cu aceeași tematică, au completat întregul decor. Nota simplă și elegantă s-a menținut și aici, scoțând în evidență un aer rafinat și modern.

Așa cum mă așteptam, decorul a fost unul de excepție, iar întregul eveniment, pe măsura acestuia. Petrecerea ne-a amintit de serile pline de distracție petrecute pe plaje cu prietenii, în care luna strălucea în întunericul pătrunzător al mării…