Revelion 2020 - Revelion de Vis

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

Alice in Tara Minunilor

Un nou cuplu pășește pe tărâmul Reina Events Ballroom și decide să împărtășească cu noi întreaga istorisire. În povestea de astăzi este vorba despre Alice în Țara Minunilor. 😀 Așa cum vă spuneam și în articolele anterioare, poveștile prind viață odată cu imaginația oamenilor. 

Decorul ales a fost o combinație între eleganță (datorită perlelor ce păreau a fi boabe din ceara lumânărilor așezate în suporturile aranjamentelor) și fantezie (prezența animalelor specifice poveștii, precum iepure, bufniță, veveriță) și a diverselor elemente culese din natură (ciuperci, trunchi de copaci, mușchi de copac), care te făceau să crezi că pășești într-o altă lume. De fapt, Anca și Vlad au vrut să transmită exact acest lucru: o lume de diferită, de basm, o țară minunată, în care ei sunt stăpânii poveștii lor de iubire.

Aranjamentele meselor au fost formate din ceșcuțe care parcă dădeau viață buchetelor de trandafiri, acompaniate de albul imaculat al lumânărilor, ce transmitea un sentiment de romantism…

Meniurile au menținut ideea nunții având ca design ghirlande de flori contopite cu semnul regalității, făcându-te să te simți ca și când te-ai fi întors în timp, în acea perioadă victoriană.

Prezidiul a reprezentat locul în care se regăseau toate personajele din Alice în Țara Minunilor: Regina de Inimă Roșie, Regele de Inimă Roșie, Iepurele Alb, Bursucel, Pălărierul Nebun. Observăm atenția pentru detalii și în acest cadru. Nelipsitul ceas amintind de prețiozitatea timpului, iar multitudinea de ceșcuțe, de momentul în care Alice, în calitate de invitat era servită cu o ceașcă de ceai. Cu un astfel de decor, nuntașii noștri au simțit că au făcut parte din aceeași poveste, unde realul dispăruse…

Salonul Victoria a prins viață prin acest decor de poveste și ne bucurăm să vedem cum locația noastră capătă forme diversificate de la nuntă la nuntă, cum întâlnim oameni frumoși, inspirați, care ne amintesc de fiecare dată cât de important este să visăm și să nu uităm de acest lucru. La Reina Events Ballroom nu ai cum să nu visezi, în special cu ochii deschiși.