WE BELIEVE IN

fairy tale

Weddings

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat
Petreceri
fabuloase la
gradina cu piscina

Când dorintele prind viata

Vă mai amintiți de acele cutiuțe muzicale pe care, atunci când le deschideam, o balerină veselă începea să ne încânte cu dansul ei grațios? Dacă nu, atunci probabil ați auzit sau ați văzut una până acum. 😀

Eu îmi amintesc cu drag când în copilărie, am primit o cutiuță muzicală de la mama mea. Era o cutiuță de lemn, cu diverse picturi în culori vii, pe care de fiecare dată când o deschideam, melodia și dansul balerinei îmi animau sufletul. Întreaga imagine mă fascina! Sau mai bine spus, eleganța balerinei, delicatețea cu care își ridica mâinile, zâmbetul și gingășia de pe chipul ei, mă fascinau. Sufletul mi-era transpus pe scena micuței dansatoare, cu care empatizam și îmi doream să fiu ca ea.

Am început cu această introducere, deoarece povestea mirilor de astăzi are la bază iubirea pentru dans. Pentru ei, baletul înseamnă artă. Acea artă la care se muncește din greu în fiecare zi, transmițând emoții din care se nasc noi mișcări.

Ea, Alexandra, este balerina din cutiuța muzicală, iar Andrei, dansatorul care spera ca într-o zi va găsi pe cineva care să-i împărtășească aceeași dragoste pentru balet. El avea un loc special unde  îi plăcea să danseze și înainte de fiecare repetiție se gândea cum ar fi să găsească o persoană care să aibă aceleași sentimente pentru dans, la fel ca ale lui. Dar într-o zi, ceva magic s-a întâmplat. Pentru că dorința lui fusese mult prea puternică, balerina din cutiuță prinsese viață. Alexandra nu înțelegea ce se întâmplase cu ea. Tot ce își dorea era să danseze pe o scenă la fel de mare precum cea din cutiuță, ca atunci când era păpușă. După nenumărate căutări, găsise un loc numit Reina Events Ballroom, unde în salonul Sofia exista scena la care visa. Ceea ce ea nu știa era faptul că pe acea scenă, Andrei dansa mereu. În ziua respectivă, el încă nu ajunsese la repetiții, iar Alexandra începuse să danseze, să trăiască aceleași sentimente de fericire absolută pe care le avea în cutiuță.

Între timp, apare și Andrei, care brusc, rămăsese uimit. Nu-i venea să creadă ceea ce vedea: modul în care ea dansa, ceea ce transmitea, frumusețea, zâmbetul și gingășia ei l-au făcut pe acesta să se îndrăgosească pe loc de Alexandra. În sfârșit, dorința i se îndeplinise! Când Alexandra îl vede, se oprește din dansat. El îi spune să nu se sperie, că și el este dansator, iar acela este locul în care îi place să repete în fiecare zi, fără ca nimeni să-l vadă.

Și așa au vorbit ore întregi, apoi au început să danseze. Zilele treceau, iar după multe repetiții au decis să nu se mai ascundă și să arate lumii întregi “opera de artă” care a rezultat din dansul și iubirea lor. Atfel, s-au hotărât să trimită invitații pentru ziua cea mare a spectacolului. Pentru aranjarea sălii au cerut ajutorul organizatorilor de la Reina Events Ballroom, iar aceștia împreună cu echipa Honey Day Events au creat un loc de poveste. Scaunele Chiavari au fost decorate cu panglici roz, asemenea celor de la poantele balerinei, punând accent pe feminitate și puritate.

Formate dintr-o paletă de culori complementare ( roz, mov, lila), hortensiile, trandafirii și lisianthusul s-au contopit perfect. Pentru un plus de originalitate, s-au ales niște siluete de balerină, care prin fiecare aranjament se exprimau mișcări diferite ale acesteia.

Designul meniurilor a fost unul format din trandafiri roz, delicați, asemenea picturilor de pe minunata cutiuță muzicală. Același design s-a menținut și în cazul place cardurilor și a numerelor de pe mese.

Tot ceea ce voiau să transmită prin dans, au transmis și prin decor, adică încântare și strălucire.

Ziua cea mare sosise, iar dansatorii noștri erau nerăbdători și emoționați de reacția publicului. Dansul lor a fost unul de excepție, alcătuit din trăiri intense, grație, iar atmosfera pe care ei o transmiteau devenea una de basm.

A fost un moment unic, pe care cu siguranță și-l vor aminti toată viața, atât ei, cât și cei care i-au admirat.