Revelion 2020 - Revelion de Vis

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

Colors In Stereo, adica Stella si Andrei

Astăzi am plăcerea să vă povestesc despre o altă nuntă minunată, al cărei design nu are cum să nu te impresioneze. Este vorba despre muzica ce ne trezește amintiri, despre eleganța exprimată prin dantelă, perle și trandafirii albi, despre un decor rupt parcă din perioada aristocrației…

Muzica ne inspiră, ne redă trăiri în care ne regăsim, ne animă și ne înalță. De aici și tematica acestei nunți extrem de inspirate. Accentele vintage, accente ce definesc moda unor ani, a unor vremuri și a unei perioade care este încă actuală au dominat acest decor. Am fost impresionată de simplitatea decorului, de albul imaculat care transmite puritate, în contrast cu auriul, cu negrul notelor muzicale și al discurilor vinil. Dar conceptul nu este ales întâmplător, deoarece pe Stella și Andrei îi leagă atât dragostea pentru muzică, cât și band-ul pe care îl au împreună și anume, Colors In Stereo. 😀

Din decor au făcut parte și niște cărți care să transpună tocmai accentul puternic vintage și să redea partea artistică a mirilor. Trandafirii albi s-au încadrat și ei perfect în acest cadru de poveste, iar mărgelele, ramele și vinilul au redat frumusețea unor sentimente pe care le-au trăit îndrăgostiții odată cu dezvăluirea poveștii lor de iubire.

Atât place cardurile, cât și meniurile au menținut tema nunții, având ca design o combinație între note muzicale și culori care amintesc de foile papirusului, în timp ce panglicile de un roz pudrat au conferit întregului decor un aer aparte.

Sfeșnicile aurii au întregi si ele decorul, amintind de o perioada a nobililor, a bogației și a luxului, iar numerele de pe mese au fost sub forma unor viniluri.

Acest design s-a completat armonios cu cel al salonului Sofia, transmițând rafinamet și eleganță.

Iată cum la Reina Events Ballroom nu întâlnim doar oameni frumoși, ci și creativi, care reușesc să își transpună povestea printr-un decor cât mai original.