Revelion 2020 - Revelion de Vis

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

Happy birthday, Diana Enciu!

Știm cu toții că fashion bloggerița noastră reușește să aibă cele mai faine evenimente, să organizeze totul de la zero și să se ocupe de cel mai mic detaliu, dând dovadă de răbdare, atenție desăvârșită și diplomație. Așa cum ne-a obișnuit, Diana Enciu este adepta unui stil modern, care este transmis nu doar prin ținute, ci și prin decor.

Calitatea si gustul sunt cele care fac diferența în organizarea unui eveniment de succes,tocmai de aceea locul, echipa cu care lucrează și materialele folosite sunt foarte importante pentru frumoasa bloggeriță.

Am avut plăcerea să asist la organizarea zilei de naștere a Dianei, să o cunosc și să observ dorința pe care o are pentru ca fiecare eveniment să transmită o poveste, să transmită emoții, iar pentru aceasta este nevoie de profesionalism, implicare și dăruire.

Conceptul acestei zile de naștere a fost realizat de către Alexandra Blaga (cea care avut grijă ca nunta Dianei să aibă o tematică originală și cât mai creativă) și a surprins prin simplitate și eleganță. S-a mers pe decorațiuni destinate acestui anotimp, cu variate combinații.

Pentru că dungile sunt în continuare la modă, acestea s-au încadrat perfect în decorul ales de Diana.

Combinația dintre alb și negru a fost întregită de accentele de culori folosite în buchetele de flori de pe masă. Buchetele au fost formate din flori de toamnă, în diverse culori, așezate în vaze cu forme diferite, iar lumânările au venit în completarea decorului, aducând un aer plin de romantism și de relaxare.

Zona de la piscină, de la Reina Events Ballroom întregește această imagine, oferind un cadru restrâns, special pentru astfel de evenimente.

Dar să nu uităm de minunatul nostru bucătar, Chef Alexandru, care a pregătit un meniu cu totul și cu totul special și care a reușit să impresioneze prin gustul excelent al mâncării, dar și printr-un aspect deosebit. Cel mai bine vă las să urmăriți imaginile de mai jos.

Știu, arată excepțional și suntem norocoși că avem oameni atât de talentați în echipa noastră!

Astfel de evenimente sunt făcute pentru a ne întări relația cu cei apropiați, pentru acele momente care ne dau o stare de bine, de fericire, care aduc vibrații puternice sufletului nostru. Dar să nu uităm că și designul contează. Așadar, un decor simplu, minimalist combinat cu un aer tomnatic și cu o atmosferă pozitivă, au făcut ca ziua de naștere a Dianei să fie adăugată pe lista celor mai frumoase amintiri.