Revelion 2020 - Revelion de Vis

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

Mica sirena la Reina Events Ballroom

Elena Gheorghe ne surprinde în fiecare an cu ideile pe care le are când vine vorba de ziua de naştere a acesteia. Dacă acum un an a optat pentru o tematică în stil italian, ei bine, anul acesta ne-a arătat că mica sirenă nu există doar în poveşti, ci şi în realitate, iar noi am avut grijă să îi aducem tot tărâmul de basm aici, la Reina Events Ballroom.

Să nu uităm că Mica Sirenă are şi prieteni subacvatici, pe crabul Sebastian şi peştişorul Flounder, tocmai de aceea, aceasta s-a gândit să le facă o bucurie opând o petrecere la piscina localului nostru. 😀 Pentru a-i duce ideea cât mai aproape de povestea copilăriei noastre, am ales un design în stil marinăresc, cu năvod, scoici şi stele de mare. Acelaşi stil s-a păstrat şi în cazul photo corner-ului şi a memory corner-ului, adăugându-se faruri, pescăruşi şi voia bună a invitaţilor.

Masa festivă, cu şervete accesorizate cu o delicată panglică albastră, cu decoraţiuni sub forma unor mini-copaci cu globuri din sticlă transparentă, care de la depărtare păreau a fi coralii de pe fundul oceanului, mai exact din ţinutul de poveste al micii sirene, completată de un white dress code al apropiaţilor artistei, a reuşit să creeze o atmosferă caldă, primitoare şi pozitivă. Până şi Sebastian şi Flounder ar fi ieşit din apă să asiste la o astfel de petrecere. 😀

La capitolul mâncare, Răzvan Alexandru a avut grijă să realizeze un meniu special, demn de un chef bucătar profesionist. Mini-burgeri, bruschette, ruladă bicoloră cu Philadelphia şi chivas, diverse soiuri de brânzeturi, fructe şi multe altele, au încântat papilele gustative ai tuturor membrilor petrecerii. Pentru accentuarea fiecărui deceniu din viaţa ei, Elena Gheorghe a avut nu unul, ci trei torturi, acestea menţinând tematica propusă.

Povestea Elenei Gheorghe este una cu final fericit, deoarece prinţul de care s-a îndrăgostit i-a devenit soţ, iar iubirea lor dăinuie şi în prezent.

Deci, după cum puteţi observa, nimic nu este imposibil când dispui de o doză de creativitate, noi având grijă să vă transpunem povestea în realitate.

Indiferent de vârsta pe care o avem, important este să păstrăm amintirea celor mai frumoase poveşti ale copilăriei noastre şi, de ce nu, să le transformăm în realitate. Care este povestea preferată a copilăriei dumneavoastră? V-ar plăcea să vă organizaţi o petrecere cu o astfel de tematică? 😀