Revelion 2020 - Revelion de Vis

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

O nunta absolutely fabulous cu Diana Enciu si Otrava

După multă muncă intensă, dar cu un concept bine definit, nunta fabuloasei Diana şi a lui Otravă reprezintă cu siguranţă o sursă de inspiraţie pentru alţi viitori miri.

Cei doi bloggeri, extrem de bine cunoscuţi în mediul online, s-au căsătorit pe 27 iunie la Catedrala Sf. Iosif, din Bucureşti, având o ceremonie care a adus emoţie atât în sufletele mirilor, cât şi ale apropiaţilor acestora.

Petrecerea a avut loc la piscina Reina Events, unde design-ul cu influenţe exotice, dar în acelaşi timp sofisticate, au scos din anonimat acest eveniment. Minunatele mese rustice au fost accesorizate cu aranjamente centrale, unde ananasul a fost pionul principal. Scaunele Chiavari, cu şifon alb împletit au completat decorul rafinat al nunţii. Se ştie deja că preocuparea pentru detaliu nu este o noutate la Reina Events.

Photo corner-ul a reprezentat locul în care s-au strâns cele mai multe şi amuzante amintiri, unde jucăriile în forma graţioaselor păsări Flamingo au dat culoare şi au întregit atmosfera. Nu-i de mirare că şi noi ne-am distrat copios. Păsările sunt chiar prietenoase. 🙂

Raportându-ne la ţinutele mirilor, rochia Dianei, sau mai bine zis, rochia-salopetă a fost una pe măsură, desigur. Dantela fină a rochiei denotă eleganţă, iar voalul simplu, accesorizat cu o coroniţă din flori de mărgăritar au transformat ţinuta într-una unică. Nici vestimentaţia mirelui nu a fost mai prejos. Cu o culoare pastelată, costumul lui Otravă s-a încadrat de minune în acest decor.

Indiferent de conceptul nunţii dumneavoastră, cea mai importantă parte este aceea în care familia şi prietenii vă sunt alături, completându-vă astfel starea de fericire. Şi, dacă reuşim să destindem atmosfera transformând-o într-una pozitivă, relaxată, atunci putem spune că am lucrat la frumuseţea acestui eveniment.

Creativitatea şi buna dispoziţie au stat la baza acestei nunţi, care cu siguranţă a rămas întipărit atât în mintea invitaţilor, cât şi în mintea noastră. Ceea ce nu se ştie este faptul că nunta a fost realizată în doar două luni de zile. Încă o dovadă că şi cele mai spontane nunţi sunt realizate cu brio la Reina Events.

Urmează şi alte poveşti frumoase, pe care aştept cu nerăbdare să vi le povestesc, dar până atunci ţin să vă întreb: v-aţi gândit la conceptul pe care l-aţi dori la nunta dumneavoastră? Care ar fi acela? 🙂