Revelion 2020 - Revelion de Vis

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

Poveste de iarna cu Mircea si Raluca

A fost odată ca niciodată o frumoasă fată, Raluca, care îndrăgea iarna mai mult decât orice anotimp. Pentru ea, iarna însemna amintirea copilăriei, bucuria primei ninsori, mirosul de vin fiert cu scorţişoară,  perioada în care sufletul este deschis şi încărcat cu iubire.În fiecare an obişnuia să meargă la ceainăria din apropierea casei sale, având un moment doar al ei, admirând la un ceai, peisajul de afară. Un tânăr zgribulit intrase în local, o văzuse pe Raluca şi o întrebase care este cel mai bun ceai de acolo. Bineînţeles că fusese un simplu pretext pentru a-i capta atenţia frumoasei fete. Au vorbit până pe-nserate şi aşa au stabilit să se vadă şi în următoarele zile.

Timpul trecea, iar câteva zile s-au transformat în câţiva ani. Iubirea dintre ei înflorea tot mai mult, astfel că s-au hotărât să ducă dragostea lor către un pas mai înalt şi anume: căsătoria. Au dorit ca toată lumea să afle de acest eveniment important din viaţa lor, aşa că au dat veste în sat că pe 22 august va avea loc o nuntă la palatul Reina Events Ballroom, mai exact în minunatul salon Victoria.

De la mic la mare, toată lumea se pregătea de această nuntă. La palat, pregătirile erau intense, iar decorul a fost unul de poveste: scaunele chavari aurii luminau bulgării de zăpadă de pe mese – ornamente formate din garoafe albe şi crenguţe de copaci – prezidiul era înconjurat cu fulgi de nea, cutii de cadouri şi bulgări de zăpadă, place carduri suţinute de globuri de brad, iar meniurile, cu un design elegant, completau armonios restul decorului.

Să nu uităm de remarcabilul candy bar care a fost de-a dreptul…delicios! 🙂

 

Un decor de poveste are nevoie şi de o intrare de poveste, nu-i aşa? 😀 Ei, bine, acest lucru chiar a fost posibil, deoarece mirii şi-au făcut apariţia la palatul Reina Events într-o caleaşcă demnă de un prinţ şi o prinţesă.

Distracţia a ţinut până în zori, iar fericirea pe care o vedeai pe feţele oamenilor era un sentiment nepreţuit.

Iată cum un decor bine ales, completat de dragostea dintre doi oameni poate aduce emoţie în sufletul celor din jur. 😀