Revelion 2020 - Revelion de Vis

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

Poveste din folclor, cu Alin si Mirela

Povestea de astăzi începe cu următoarele versuri:

“Cântă cucul, bată-l vina

     De răsună-n Bucovina…”

Poate vă întrebați de ce. De fapt, sigur vă întrebați asta. 😛 O să vedeți în rândurile ce urmează.

Alin și Mirela s-au cunoscut printr-o întâmplare amuzantă, întâmplare care pentru mine, după ce le-am ascultat povestea, s-a lăsat cu un suspin acompaniat de un  “aww!”  și cu un sentiment plăcut, ca atunci când urmărești un film bun. O să înțelegeți ce spun.

Alin urma niste cursuri de specializare, dar ghiciți unde: chiar în cartierul ei. După terminarea programului, el se îndrepta spre casă, vorbind la telefon cu un bun prieten de-al său și aşteptând la semafor pentru a putea trece strada. Nimic nu mai conta şi nicio altă convorbire telefonică nu mai devenise atât de importantă după ce o văzuse pe Mirela, care acorda prioritate pietonilor.

În toată imaginea aceasta perfectă, ea mânca un cheesburger şi aştepta ca semaforul să îşi schimbe culoarea. Hotărât, Alin merge spre ea, îi bate în geam şi îi spune să-l coboare. Dar el nu s-a mulțumit doar cu atât, aşa că i-a cerut să îi deschidă uşa, iar de-atunci, uşa i-a rămas deschisă către sufletul ei.

Ca să întelegeți de ce am început primele rânduri cu binecunoscutele versuri din cântecul “Cântă cucu-n Bucovina” , trebuie să vă spun că atunci când s-au cunoscut, atât Alin, cât și Mirela purtau numele de familie “Cucu”. Da, ați citit bine, amândoi aveau același nume de familie, chiar și până să se cunoască. 😀 Viața este plină de surprize plăcute și de coincidențe care ne unesc.

Tematica nunții a fost, desigur, legată de natură, mai exact despre vestita pasăre care își face simțită prezența prin cântecul său și anume, cucul.

Hortensii, trandafiri, margarete, cuiburi de păsări, deci o parte din natură a fost adusă la Reina Events Ballroom. Cu un design unic, realizat de echipa de la The Wedding Company , o combinație între natură și eleganță, salonul Sofia a reușit să creeze o atmosferă de neuitat, dar mai bine vă las să urmăriți imaginile de mai jos:

Organizatorii au reușit să impresioneze și de data aceasta cu o creativitate la superlativ. 😀 În interiorul coliviilor  s-au folosit buchete de flori așezate pe un suport format dintr-un trunchi de copac, sticle pe post de vaze pentru un accent boem și lumânări în suporturi de lemn.

Pentru photo corner s-au adus crengi de copaci, un gard din lemn care a fost decorat cu căsuțe ale păsărilor, ale cucilor, evident :D, cu conuri de brad, inimioare, pisici, iar lângă el s-au adus trunchiuri de copaci, rame, ciupercuțe și ghivece cu foarte multă verdeață.

Vă gândeați că nu e posibil? Ei, bine, la Reina Events Ballroom ne mândrim cu o echipă a cărei imaginație depășește așteptările oamenilor. 😀

Altfel spus este o plăcere să cunoaștem oameni atât de entuziasmați, cu povești inedite, cu o dragoste sinceră și în special să contribuim la fericirea lor. 😀