Revelion 2020 - Revelion de Vis

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

Simplitate si rafinament stilistic

Întotdeauna am apreciat simplitatea cu ceea ce are ea mai frumos de oferit… Cred că impresionează prin rafinament și bun gust, prin eleganță și stil.Detaliile, fie ele de orice natură, contribuie și realizează  o imagine armonioasă a simplității, a frumosului în genere. Mereu am fost fascinată de culorile puternice, culori care să contrasteze cu acea simplitate și să confere multă eleganță întregului decor. Sunt gânduri pe care le-am așezat pe hârtie în momentul în care am privit acest decor. Un decor ce se caracterizează în primul rând prin simplitate și rafinament stilistic. Albul transmite puritate, în timp ce tonurile florale amintesc de imaginea unui paradis de mult uitat.

Îmi imaginez doi oameni dominați de sentimente prea puternice, doi oameni care pun suflet și pasiune, oameni care se iubesc extraordinar de mult, de profund și de sincer…Trandafirii par că le spun povestea, nuanțele le animă dragostea. Lipsa încărcăturii stilistice redă tocmai simplitatea cuplului Camelia și Ionuț, dragostea lor pentru frumos, puritatea iubirii.

Salonul Victoria a strălucit subtil animat de acești oameni minunați, de povestea lor, de sinceritatea trăirilor.

Imaginea paradiziacă despre care vorbeam mai sus mi-a fost indusă tocmai de aranjamentele florale. În esență, aranjamentul principal, are forma unui copac, a unui copac cu un nesfârșit dor de natura cea primitivă… Restul aranjamentelor florale m-au impresionat și ele prin paleta cromatică atât de specială. Vorbim de nuanțe ce provin din aceleași subtonuri calde de roz…

Cred că decorul a dezvăluit exact esența sentimentelor mirilor, dragostea și respectul pentru simplitate…