WE BELIEVE IN

fairy tale

Weddings

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

Termeni si Conditii

Introducere

Site-ul (numit in continuare “site”) este administrat de FAN CO SRL, cu sediul social în Bucuresti, STR. LT. NICOLAE PASCU 81, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/822/1992  având CUI 34119 (numită in continuare “FAN CO”).

Informatiile continute de acest site sunt cu scop informativ și sunt adresate clientilor FAN CO SRL si nu se aplica altor jurisdictii. FAN CO SRL nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea acestora dar va face tot posibilul pentru ca datele continute de acest site sa fie cat mai corecte si mai actuale. De asemenea, FAN CO SRL isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile produselor sau serviciilor descrise pe acest site in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

Legi si jurisdictii

Acest site a fost creat si functioneaza in concordanta cu legile in vigoare in Romania. Pentru reglarea oricaror dispute referitoare la acest site, legile si tribunalele din Romania vor avea jurisdictie exclusiva.

Accesul

Utilizatorii au acces limitat, in interes personal, pe site-ul nostru. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
Accesul limitat nu ii confera dreptul utilizatorului de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului site-ului, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Copyright

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a FAN CO SRL sau a partenerilor sai. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate on-line. Totusi, paginile complete ale site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul www.reinaevents.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.