Revelion 2020 - Revelion de Vis

Inapoi
Stabiliti ziua nuntii
Contactati-ne
Bucurati-va si
Uitati de griji!
Botezul
primul eveniment
al copilului tau
Aveti grija de clientii
si angajatii
dumneavoastra
Atmosfera unica
pentru o seara
de neuitat

Vino in casuta noastra de basm

Luna mai dă startul nunților fabuloase la Reina Events Ballroom.

Anul acesta, Reina Events Ballroom vine cu noi povești, cu noi decorațiuni  de basm și cu noi oameni dragi, gata să-și unească dragostea într-un astfel de decor. Aici dăm naștere unor emoții puternice, unor vise care se transformă în realitate.

Reina Events Ballroom pune la dispoziție două săli ample, clasice, elegante și pline de culoare, pe care nu ai cum să nu le îndrăgești și să nu uităm zona de la piscină, decorată cu stil și cu atenție la detalii, care ne amintește de fiecare dată de vara mult așteptată.

Și cum nimic nu se compară cu iubirea pentru mâncare, Chef Răzvan Alexandru – cu un palmares impresionant la nivel internațional atât în arta culinara, cât și în bucătăria moleculară –  vă răsfață cu cele mai delicioase și apetisante feluri de mâncare, de care papilele dumneavoastră gustative nu au cum să nu se bucure.

Alte elemente pentru care oamenii  ne îndrăgesc sunt maniera în care alegem decorurile și faptul că suntem foarte flexibili în ceea ce privește cerințele pe care le au clienții. Punem foarte mare accent pe calitatea materialelor și pe creativitatea desăvârșită de care dă dovadă echipa noastră, deoarece aceste “ingrediente” ajută la crearea unor evenimente de succes.

Așadar, începem luna mai cu multă energie, cu zâmbete largi și cu multă imaginație!

Vă așteptăm în căsuța noastră de basm!